Skip to main content

Over ons

Dirk en Jeanine Van Bunder staan steeds ter beschikking om hun klanten te informeren en te verwennen met de beste kwaliteit en goede service zowel in de slagerij aan de Diksmuidelaan 92 te Berchem , als op evenementen zoals allerlei feesten : tuinparty s , receptie s , trouwfeesten , communie s , e.d. !

Het resultaat mag worden gezien, in kwaliteit wedijveren ze niet alleen met – heerlijk ruikende – rauwe en gekookte hespen, diverse pates , kippen wit , kalkoenbeleg , enz ook met alle, nog thuis te bereiden vleessoorten die een slager aanbieden kan.
Fris en lekker ogen de vele slaatjes die stuk voor stuk met vaardige handen in de werkplaats achteraan worden geprepareerd. De specialiteit van het huis is bereide américain , de overheerlijke préparé , viscocktail en picante kip & vis slalades , om er maar enkele te noemen.

Reeds van bij het binnenkomen lonken ook veel bereide gerechten in grote kommen naar klanten. Het assortiment werd gevoelig uitgebreid met o.a. gebraden hammetjes, Chinese kip, gehaktschotel broccoli en gestoofd konijn. E.d. Bovendien ben je ook voor diverse kaassoorten bij Van Bunder op het juiste adres !

Klasse Clubslager Van Bunder is geen beenhouwer in de traditionele zin van het woord:
Dirk en Jeanine behoren tot de bloeiende vereniging der klasseslagers, die alleen al in het Antwerpse, de Kempen en het Land van Waas, de west vlaanders 50 leden telt. Net zoals hun collega’s volgen zij de nieuwste trends op de voet, wisselen recepten uit, proeven en keuren, dragen ambachtelijk kwaliteit, versheid en een klantenvriendelijke service hoog in het vaandel.

Befaamd zijn we met barbecue-pakket, de Breugheltafels en bufetten, recepties en feesten allerhande en, niet te vergeten, hun home service, wat inhoudt dat ze het hele feest in goede banen leiden. Desgewenst brengen ze borden en bestek mee of nemen ze de vaat voor hun rekening. Het aanbod is overweldigend: het omvat zowel reuzepanbereidingen en paëllagenoegens als koude en warme buffetten, menu’s, fondue- en gourmetparty’s tot zelfs een specifiek Italiaans of Grieks avondfeest. Hou je het liever bij een receptie met alles erop en eraan, zweer je bij een barbecue, draagt een gevarieerde kaasschotel je voorkeur weg of ben je tuk op een dessertbuffet ? Geen nood: bij Dirk en Jeanine Van Bunder ben je aan het juiste adres !

Kortom, als t goe moet zijn ! ben je bij Dirk en Jeanine aan het juiste adres en dat geldt evenzeer voor krakend vers belegde broodjes, een stevige boulet, een kilo pensen als voor een steak die wegsmelt op de tong. Nog steeds in het rijke assortiment van vleeswaren zijn de voordeelpakketten ook nog ter beschikking .

Ideaal voor wie het zuinig aan wil doen of een voorraad stoofvlees, chipolata, kipfilets – noem maar op – in de diepvriezer wil stoppen. korting op de normale verkoopprijs.

U kan ook bij klasseslager Van Bunder genieten van betalingsfaciliteiten met bankcontact en electronische maaltijd cheque , uiteraard om de klanten nog meer in de watten leggen.