Skip to main content

Over ons

Wij, Dirk en Jeanine Van Bunder, staan steeds klaar met de beste kwaliteit en goede service zowel in de winkel als op evenementen zoals tuinparty’s, recepties, trouwfeesten, communiefeesten, personeelsfeesten, ...

In de slagerij op de Diksmuidelaan 92 in Berchem vind je niet alleen een heerlijk, kwaliteitsvol assortiment van fijne vleeswaren, maar ook een mooi aanbod vers vlees om thuis te bereiden.  Fris en lekker ogen de vele slaatjes die met vaardige handen in de werkplaats achteraan vers worden geprepareerd. De specialiteit van het huis is bereide américain, de overheerlijke préparé, viscocktail en pikante kip- & vissalades. De toog is verder gevuld met diverse bereide gerechten zoals gebraden hammetjes, Chinese kip, gehaktschotel broccoli en gestoofd konijn. Ook de kaasliefhebber vindt een uitgebreid assortiment bij Van Bunder!

Van Bunder verzorgt je feest tot in de puntjes. Met de home service brengen we desgewenst borden en bestek mee of nemen we de vaat voor onze rekening. Er is een uitgebreid keuzepakket voor elk type feest: koude en warme buffetten, menu’s naar keuze, reuzepanbereidingen en paella, fondue- en gourmetparty’s . Hou je het liever bij een receptie met alles erop en eraan, zweer je bij een barbecue, draagt een gevarieerde kaasschotel je voorkeur weg of ben je tuk op een dessertenbuffet?  Geen nood: Dirk en Jeanine bereiden dit alles met smaak en passie!

Klasse Clubslager Van Bunder is geen beenhouwer in de traditionele zin van het woord: Dirk en Jeanine Van Bunder zijn lid van de bloeiende vereniging van Klasseslagers, die in heel Vlaanderen zo’n 50 leden telt. De vereniging van de Klasseslagers draagt ambachtelijk kwaliteit, versheid en een klantenvriendelijke service hoog in het vaandel. Het lidmaatschap biedt de mogelijkheid om samen met de collega’s de nieuwste trends op de voet te volgen, recepten uit te wisselen en bij elkaar de passie voor het vak te proeven en te keuren.

Kortom, "as ‘t goe moet zijn!" ben je bij Dirk en Jeanine aan het juiste adres! We verkopen met evenveel plezier een vers belegd broodje, als een kilo pensen, als een filet pur die wegsmelt op de tong. We bieden regelmatig promoties en voordeelpakketten aan. Je kan bij Klasseslager Van Bunder cash of met de bankkaart betalen.